«Ліквідність Приватбанку на сьогоднішній день — майже 100%, — заявив банкір. Немає даних, що хтось знімає готівки більше, ніж зазвичай. Ми продовжуємо працювати у стандартному режимі. У нас є запас ліквідності» — заявив він.

За словами Петра Крумханзла, рішення Окружного суду Києва про визнання націоналізації Приватбанку недійсною не відбилося на роботі фінустанови.

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Нацбанку і Кабміну і скасував рішення про виведення неплатоспроможного Приватбанку з ринку за участю держави.

У прес-службі суду серед підстав для такого рішення вказали недостатню доказову базу для віднесення Приватбанку до категорії неплатоспроможних, а також порушення процедури націоналізації банку.

Нацбанк має намір оскаржити скасування націоналізації і готується до подачі апеляційної скарги. «Зворотна процедура у цьому питанні неможлива, адже для цього немає ні правових, ні економічних підстав» — прокоментувала ситуацію перший заступник голови НБУ Катерина Рожкова.