На наступний день після першого туру виборів Президента України курс гривні на міжбанківському валютному ринку істотно зміцнився — як щодо долара, так і відносно євро, українська гривня подорожчала на 30 копійок. Про те, збіг це чи закономірність, і як зміниться курс гривні до кінця року, розповіли в Нацбанку.

Десять найприбутковіших банків за гривневими вкладами

З моменту останнього огляду депозитних ставок в невеликих банках, чий депозитний портфель фізосіб становить від 250 до 999 млн грн, істотних змін не відбулося. Головні зміни дивіться в депозитному огляді «Мінфіну».

Десять найзбитковіших банків. Список

У лютому найбільші збитки в банківській системі показав Сбербанк -1,023 млрд грн. Про це йдеться в повідомленні регулятора.

Графік роботи банків на свята

Національний банк визначив регламент роботи системи електронних платежів Нацбанку та банківської системи в зв'язку з перенесенням робочих днів в 2019 році. Про це йдеться в повідомленні регулятора.

Нацбанк по-новому визначатиме справедливу вартість ОВДП

Нацбанк змінив підхід до визначення справедливої ​​вартості державних облігацій, які знаходяться в його власності, або тих, які він приймає в якості забезпечення виконання зобов'язань.