«Цього року ми зменшили інвестиції в 3G і сконцентрувалися на 4G. За 2018 рік вклали в зв'язок четвертого покоління 7 млрд грн, з урахуванням вартості ліцензій. Наступні два роки маємо намір утримати рівень інвестування, не менше 3 млрд грн щорічно», – сказав він.

Комаров також додав, що компанія зараз шукає перспективні сфери з високим потенціалом зростання, перш за все – в діджитал-сфері.

«Телеком сам по собі вже не такий привабливий для інвестицій. До того ж, ми працюємо на ринку з дуже високими валютними ризиками. Зараз ведемо діалог зі штаб-квартирою про збільшення обсягу інвестицій в Україну», – сказав Комаров.

За його словами, на рівні своєї органіки «Київстар» може щорічно інвестувати понад 100 млн грн у розвиток нових напрямків.

«За останній квартал група VEON просіла у валюті на 4% через девальвацію на ринках Пакистану і Алжиру, при цьому в національних валютах показує дуже істотне зростання. Але на глобальному рівні вона відчуває себе дуже впевнено. А «Київстар» – один з найуспішніших активів у її портфелі. Настільки успішний, що частково він перекриває негативний ефект від макроекономічних проблем», – додав він.