Що це означає

  • Максимальні розміри основного предмета не повинні перевищувати 55х40х25 см, в той час як раніше діяло обмеження 55х40х20 см.
  • Без змін залишилося обмеження по вазі — 10 кг для пасажирів економ-класу і мандрівників, які купили квитки бізнес-класу за низькими тарифами.
  • У зв'язку з обмеженим обсягом полиць в салонах, на рейсах з повним завантаженням валізи максимальних розмірів зможуть пронести на борт тільки 100 перших пасажирів в разі перельоту на Airbus A320 і 80 пасажирів в разі перельоту на A319 або A320neo.
  • Також в Air Malta внесли уточнення по перевезенню додаткових предметів. Пасажири як і раніше можуть брати з собою без додаткової плати невеликі сумки, фотоапарати, ноутбуки, парасолі, проте їх загальна вага не повинна перевищувати 2 кг, а габарити 40х30х15 см.

 Картки для тих, хто часто буває за кордоном

У разі, якщо пасажир перевищить встановлені норми провезення ручної поклажі, йому необхідно буде заплатити штраф у розмірі 80 євро за валізу на стійці реєстрації або біля виходу на посадку. При цьому оплата перед посадкою в літак приймається тільки кредитними картами.

Дане обмеження не стосується пакетів з товарами Duty Free.