Дива трапляються під Новий рік. Якщо загадали власний бізнес – тримайте надійного помічника. «Ок, Альфа!» – онлайн-банкінг для малого та середнього бізнесу від Альфа-Банку Україна. Відкриваємо рахунок за 5 хвилин онлайн та даруємо бонуси на розвиток бізнесу.

На скільки зростуть пенсії у 2019 році

З 1 січня 2019 року мінімальна пенсія зросте на 172 грн і становитиме 1669 грн. Підвищення стосується лише осіб віком старше 65 років з трудовим стажем понад 30 років для жінок і 35 років — для чоловіків.

Нацбанк запроваджує новий інструмент капіталу для банків

Новий інструмент розширить можливості для збільшення рівня капіталізації банківської системи України. Це перший крок у реформуванні вимог до капіталу, запровадження яких заплановано на 2020 рік.

Кабмін запровадив монетизацію пільг і субсидій

З 1 січня 2019 року участь у монетизації пільг і субсидій братимуть ті сім’ї, які звернуться за допомогою вперше. Субсидія від держави надходитиме на їх персональний обліковий запис в Ощадбанку.

Україна отримала 349,3 мільйона під гарантію Світового банку

До держбюджету України надійшли кошти від кредиту в розмірі 349,3 млн євро, наданого Deutsche Bank під гарантію на підтримку державної політики в сфері економічного зростання.