Після закінчення вчорашньої основної сесії цінні папери Apple впали в ціні на 1,77%. Головною причиною зниження експерти називають повідомлення американського президента Д. Трампа про введення додаткових мит на імпорт з Китаю ноутбуків і смартфонів.

Падіння акцій нівелювало їх підйом на 1,35% під час основної сесії, в зв'язку з чим, капіталізація виробника iPhone знизилася до 814 мільярдів доларів.

Вартість цінних паперів техгіганта Білла Гейтса впала на 0,35%, після закінчення торгів, опустившись до 106,1 долара за акцію. Капіталізація Microsoft зафіксувалась на позначці у 814 мільярдів доларів.

В останні кілька місяців акції технологічних гігантів падають у зв'язку з тривожними очікуваннями інвесторів через зростання ставок ФРС і наслідків торгового конфлікту між КНР і Штатами.

Найбільше дісталося компанії Apple. Після того як вона повідомила про заниження прогнозу на продаж в святковий період, а також зменшення виробництва нових смартфонів, вартість її цінних паперів упала на 23%.

Незважаючи на напрямок коливань ринку, заробити на акціях відомих компаній можна завжди. LBLV пропонує вигідні умови для торгівлі на цінних паперах та інших активах.