Якщо вас погано обслужили у відділенні банку, мовчати не варто: про проблему повинні дізнатися не лише інші потенційні клієнти, але й керівництво фінустанови. Так в банку отримають інформацію про слабкі місця в сервісі і зможуть зрозуміти, чому клієнти незадоволені. А в ідеалі — опрацювати проблему і підвищити якість послуг.

Хвалити за хорошу роботу у нас не прийнято. Але якщо якийсь з банків вас приємно здивував, не стримуйте себе, і діліться враженнями з іншими. Люди цінують будь-які рекомендації — вони допомагають зробити правильний вибір.

Як додаткову мотивацію для читачів «Мінфін» започатковує нову традицію: кожен місяць ми будемо обирати 3 кращі відгуки і нагороджувати їх авторів грошовими призами.

Поставити оцінку банку, в якому ви обслуговуєтеся, і залишити про нього відгук, можна на відповідній сторінці сайту «Мінфіну».

Як це працює: клієнт може оцінити сервіс у банку, в якому він обслуговується, за 5-бальною шкалою, і обгрунтувати свою оцінку. Ми не очікуємо «творів на тему», можна обмежитися парою фраз. Головне, щоб відгук відповідав оцінці і розкривав проблему, якщо вона була. Залишати можна як позитивні, так і негативні відгуки.

Загальний призовий фонд — 5 тисяч гривень. Адміністрація сайту «Мінфін» сама обере головного переможця, який залишить найяскравіший і цікавий відгук. Він отримає приз — 3 000 гривень. Ще двох переможців визначить система random.org. Вони отримають по 1000 гривень кожен.

Важливо знати:

  • Усі коментарі проходять обов'язкову перевірку: оцінка по ним повинна бути зарахована на момент визначення переможців.
  • Взяти участь у акції зможуть лише зареєстровані користувачі «Мінфіну», які розміщують реальний відгук про банк.
  • В акції не беруть участь відгуки користувачів, які за останні 6 місяців вже розміщували хоча б один відгук по тому ж банку.
  • Кожен користувач «Мінфіну» може перемогти тільки 1 раз на місяць.

Перший розіграш стартує вже 4 грудня: у ньому візьмуть участь підтверджені модераторами відгуки, написані за період з 1 по 30 листопада. Надалі визначати переможців минулого місяця ми будемо на другий робочий день місяця, що слідує за ним.

Результати Акції будуть опубліковані на сайті, а також на сторінці «Мінфіну» в Facebook. Крім того, переможцям буде відправлено приватне повідомлення в профіль на порталі «Мінфін».

Детально про правила Акції читайте тут.