UKRSIBBANK BNP Paribas Group цього року став стратегічним партнером конференції Global Inspiring Forum 2018, що відбудеться 12 листопада у Ramada Encore завдяки компанії KA Group.

«Подія Global Inspiring Forum 2018 — це наш челлендж і гордість одночасно. Спікери найвищої компетенції. Масштаб думки і величезний досвід кожного надихає і вражає одночасно. За один день ви почуєте вченого і режисера популярного документального кіно, ех-СЕО BMW, Porche і Lamborgini, популярного спікера нового покоління з минулим футбольного тренера і одночасно чинного голову правління інноваційного футбольного клубу, і вишенькою на торті стане найбільш затребуваний спікер на світовій арені з бізнес-креативності, чия книга про ідеї увійшла до списку ТОП-100 кращих бізнес-книг всіх часів», — розповіла Олена Жупікова, KA Group Founder.

Зазначимо, BNP Paribas План 2020 має три основні спрямування — залучення суспільства до створення позитивних змін для кращого майбутнього, розвиток цифрових технологій та фінансовий результат. Ми інвестуємо все більше і більше у розвиток технологій, інновації, впровадження новітніх інструментів. Мета банку — сприяти тому, щоб фінансова діяльність клієнтів була успішною, безпечною та легкою. В той же час, ми прагнемо зробити нашу роботу як банку більш прогнозованою, ефективною та прозорою. Всі співробітники UKRSIBBANK різних напрямків працюють над цією метою щодня на користь наших клієнтів, будь-то компанії, інвестори або окремі особи.

«Таланти, знання, інтелект та інновації — ось, що лежить в основі будь-якого прогресивного бізнесу, — розповіла Яніна Ольховська, Начальник Служби бренду і комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — UKRSIBBANK активно продовжує в Україні розвивати новітні технології у фінансовій сфері. Банк підтримує тенденцію відкритого діалогу з аудиторією однодумців і доводить твердження про цінність інноваційних підходів постійною присутністю у якості стратегічного партнера на конференціях такого маштабу, які організовує KA Group».