Цього року традиційна осіння акція до Halloween в Цитрус називається «Кешбек або життя!» і при покупці товарів зі сторінки акції пропонує повернення коштів до 50% на бонусний рахунок. Вперше під акцію було випущено обмежену серію тематичних наліпок ScaryCitrusPack, яку в електронному вигляді можна безкоштовно встановити для месенджера Telegram за посиланням. До 31 жовтня паперові наліпки можна буде отримати в подарунок при покупці в магазинах Цитрус.

«Випустивши свій перший стікер-пак, ми хочемо нагадати всім, що Halloween — це таке свято, коли не тільки страшно, але й весело», — каже Ксенія Крилова, SMM Lead компанії Цитрус, — «Команда Цитрус постійно експериментує з новими інструментами і технологіями. Зараз ми випустили набір наліпок, продублювавши його електронними стікерами для Telegram, доступними всім бажаючим. У перший же вечір після запуску, їх встановили більше 1000 користувачів в соціальних мережах. Ми прагнемо бути зрозумілими своїм споживачам, розмовляти з ними однією мовою і регулярно розважати, викликаючи яскраві емоції. Тепер тематичні стікер-паки Цитрус будуть з'являтися до кожного свята».

Перший стікер-пак Цитрус складається з 9 наліпок, які несуть в собі заряд позитиву і емоції, з якими асоціюється Halloween. Героями стікерів стали кумедні монстри в звичайних для користувачів електроніки ситуаціях. Ігри на приставці PlayStation 4, перегляд VR-роликів, відрізані дроти у навушників і, звичайно ж, яскравий помаранчевий гарбуз — один із символів осіннього свята Halloween. Все для того, щоб розважитися і розважити своїх друзів, бути для них законодавцем моди і не втрачати можливості здійснити вигідні покупки.

Про Цитрус

«Цитрус» — національна мережа магазинів гаджетів та інноваційних технологій, має статус Apple Authorized Reseller, а також є лідером з продажу техніки Apple в Україні і працює з 2000 року. Сьогодні «Цитрус» — це провідний інтернет-магазин citrus.ua і мережа з 50 магазинів, що працюють в унікальному для України форматі інноваційних розважальних центрів з відкритим доступом до товарів, інтерактивними зонами віртуальної реальності, електротранспортом, пристроями розумного будинку. «Цитрус» розвиває власну мережу авторизованих сервісних центрів і пунктів прокату електротранспорту, а також освітніх просторів «ЦеХАБ» і «Цитрус Академія» у флагманських магазинах мережі.

Website: citrus.ua

Facebook: facebook.com/citrus.ua

Instagram: instagram.com/citrus_ua

Інформаційний відеоблог про техніку і аксесуари «Гаджетариум»