«Прибутковість відділень банку за 8 місяців 2018 року зросла більше ніж в два рази в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року, в півтора рази збільшився кредитний портфель у розрахунку на одне відділення, а головне, вдвічі зросла кількість клієнтів, що обслуговуються у відділеннях банку — сьогодні в середньому по Україні одне банківське відділення в місяць обслуговує майже 3 000 клієнтів», — зазначив Козловський.

За його словами, з початку року банк  систематизував організаційну структуру мережі відділень.

Читайте також: В Україні з липня закрилося 368 банківських відділень

«Так, 167 зон самообслуговування стали частиною великих відділень або відкритими зонами з повним доступом, що дозволило підвищити функціональність і якість обслуговування клієнтів. Банк продовжує відкривати нові сучасні відділення в локаціях з найбільшою концентрацією клієнтів, одночасно скорочуючи кількість низькоефективних відділень малого формату. З початку року ми закрили 42 таких міні-відділення», — повідомив Козловський.

Оновлена мережа відділень ПриватБанку, згідно з програмою розвитку, до кінця 2018 року нараховуватиме 2 000 відділень.

Кредитна картка «Універсальна Gold» від ПриватБанку

Також банк планує до кінця року збільшити мережу банкоматів на 125 одиниць, при цьому загальна кількість становитиме 7 263, а мережа торгових POS-терміналів виросте на 2 000 і налічуватиме в цілому 170 000 пристроїв.