В результаті розміщення облігації банку були придбані Європейським Фондом Південно-Східної Європи (EFSE), який у липні надав Кредобанку фінансування в українській гривні, еквівалентне 10 мільйонам євро. Фінансування включало інвестицію в 250 мільйонів гривень (еквівалент 8,2 мільйона євро) у придбання емітованих банком місцевих облігацій, що стало найбільшою інвестицією в недержавні облігації в Україні у 2018 році.

«Ми в Кредобанку задоволені результатом розміщення облігацій, оскільки банку вдалося розмістити найбільший обсяг власних облігацій в Україні із максимально низькою дохідністю. Це стало можливим завдяки співпраці з фондом EFSE, який таким чином надав банку цільове фондування для розширення можливостей фінансування нашого ключового сегменту малих та середніх підприємств та пропозиції довгострокових коштів у національній валюті», – говорить Голова Правління Кредобанку Ґжеґож Шатковскі.

5-річні облігації Кредобанку на загальну суму 500 мільйонів гривень були зареєстровані Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку в листопаді 2017 року. Облігації були емітовані двома рівними серіями обсягом 250 мільйонів гривень кожна. Публічне розміщення облігацій серії А розпочалося в грудні 2017 року. Пізніше, в січні 2018 року, почалось розміщення бондів серії В, яке було повністю придбане EFSE у липні 2018 року. Облігації може придбати будь-яка фізична чи юридична особа, номінальна вартість однієї облігації складає 1000 гривень. Кредобанк використає кошти, отримані від емісії облігацій, на фінансування малих та середніх підприємств.