Минулого тижня криптовалютне співтовариство було схвильовано новинами про те, що Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) відкинула заявки на дев'ять біткоін-ETF. Моро зазначив, що відмова привела до зростання числа коротких позицій на біржах, а також до посилення кредитної активності, яку спостерігають співробітники його інвестиційної компанії.

Читайте також: Інвестувати в Crocs вигідніше ніж в біткоін

«Коли надійшли новини про те, що SEC відмовила в заявках, ми не побачили розпродажів в 10 або 15%, які спостерігалися в ході попередніх відмов. Мені здається, до «ведмедів» дійшло, що вони видохлись», — заявив експерт.

Коментуючи свої судження про те, що наступною зупинкою біткоіна стануть 10 000 доларів, Моро заявив, що ринкове зростання монети буде повільним і «розслабленим». Він допустив, що ціна поведе себе менш агресивно: зростання, на його думку, може бути незначним, в 5-10%.

Моро вважає, що ринкові очікування схвалення заявок на ETF вже не такі високі, почуття учасників ринку не настільки бурхливі, тому в наступні 12 місяців погляди гравців будуть «більш здоровими».

Читайте також: Підприємець продав біткоіни за намальовані в фотошопі 2 мільйони євро

Він також торкнувся останнього тренду, в рамках якого трейдери продають активи під час першого ж витка зростання біткоіна. Наприклад, люди, які в останні два тижні купували за 6 000 доларів, продають протягом останньої доби.

«Питання в тому, чи залишаться на ринку «бики». Ми ще не побачили серйозного інтересу з боку покупців, хоча з боку продавців такий інтерес спостерігається», — заявив єксперт.

Моро також спрогнозував, що ринковий настрій зміниться, якщо біткоін зможе протягом наступного тижня утримати планку в 7 150 доларів.