Ця ініціатива поширюється на всі поліси страхування, придбані у будь-якому відділені Креді Агріколь Банку. Клієнтам не потрібно здійснювати зайвих оплат, достатньо тільки оформити один із полісів для: страхування авто, майна, життя та здоров’я (власного та своїх рідних і близьких) чи придбати страховку під час подорожей по всьому світу. І банк перерахує кошти на купівлю медичного обладнання.

«Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, який постійно розширює масштаби соціальних ініціатив. Цього разу ми вирішили спрямувати на благодійність страхові премії і долучити до цього наших клієнтів. Ініціатива «Поліс добра» — прекрасна можливість потурбуватися не тільки про життя та здоров’я вас чи ваших близьких, а й змога допомогти маленьким пацієнтам Центру кардіології та кардіохірургії. Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про роботу центру, адже ця установа – унікальний медичний заклад, фахівці якого щорічно рятують життя сотень дітей та дорослих. Дбаючи про власний захист, клієнти водночас творять добро разом із нами і стають благодійниками. Запрошуємо долучатися до доброчинності!», — коментує Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал Креді Агріколь Банку.

Ініціатива проходить у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» та супроводжується благодійним фондом – партнером банку – «Твоя опора».

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії — це провідний високоспеціалізований медичний заклад Європи, в якому виконують корекцію найскладніших вроджених вад серця для пацієнтів різного віку, у тому числі, новонароджених. Спеціалісти центру безкоштовно проводять понад 1500 надскладних операцій на рік.

Благодійний фонд «Твоя опора» — перевірений партнер соціальних проектів Креді Агріколь Банку. На добрі цілі фонд зібрав майже 23 мільйони гривень. Щороку «Твоя опора» звітує про всі витрачені кошти.