У Фонді зазначили, що виплати вкладникам Дельта Банку розпочато ще 8 жовтня 2015 року після відкликання ліцензії у фінустанови. Але майже за два з половиною роки виплат понад 311 тисяч вкладників так і не звернулися за отриманням відшкодування, вкладниками на сьогодні недоотримано 513,2 мільйонів гривень.

Фонд закликає всіх вкладників Дельта Банку, які ще не отримали гарантовану суму, звернутися в будь-яке відділення одного з 13 банків-агентів Фонду та отримати відшкодування за своїми вкладами.

У Фонді додали, що з 7 травня 2018 року вкладники Дельта Банку отримали майже 22,3 мільйона гривень. Всього за період виплат за отриманням відшкодування звернулося 254 тисяч вкладників, яким вже виплачено за рахунок коштів Фонду гарантування 15,69 мільярдів гривень.

Відшкодування коштів вкладникам здійснюватимуться через відділення банків-агентів Фонду: Укргазбанк, Альфа-Банк, Кредобанк, ПУМБ, Правекс-Банк, ТАСкомбанк, банк «Південний», Ощадбанк, Ідея Банк, ПриватБанк, банк «Інвестицій та заощаджень», Універсал Банк, Мегабанк.