На сьогодні банк обслуговує рахунки понад 600 тис. українських підприємців, тоді як наприкінці квітня 2017 року кількість рахунків приватних підприємців у банку не перевищувала півмільйона.

Про це повідомив керівник напрямку «МСБ» ПриватБанку Сергій Клюєв.

“Розвиток системи сучасних послуг для малого бізнесу та кредитна підтримка підприємництва є одним з головних напрямків стратегії розвитку банку, ми активніше від інших банків фінансуємо розвиток підприємництва, надаючи підприємцям безкоштовне обслуговування в рамках тарифного пакета «Інкубатор», — заявив Клюєв.

Хто найчастіше відкриває рахунки в Приваті: підприємці сфери ІТ, роздрібної та оптової торгівлі. За кількістю рахунків, відкритих онлайн, лідирують клієнти з Київської, Дніпропетровської, Харківської та Одеської областей.

Як відкрити рахунок?

Щоб відкрити рахунок на сайті банку, необхідно бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом ПриватБанку як фіз. особа (наприклад, мати картку або депозит) та отримати ЕЦП у Приват24 для приватних клієнтів.

  • За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у ​​2017 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,4% українських юридичних осіб та 73,2% приватних підприємців.