Депозитний огляд: як змінилися середні ставки за депозитами

За останні два тижні банки підвищили середню прибутковість вкладів у гривні на всі терміни. Підвищення ставок також торкнулося доларових заощаджень на 12 і 6 місяців. А ось відсотки за вкладами в євро продовжують падати.

Мінфін: Україна може потрапити в офшорний список країн ЄС

Україна може потрапити в офшорний список країн Європейського союзу, якщо не ратифікує угоду MLI (Multilateral Instrument) до 2019 року.

Інвестиції в нерухомість. Що робити, якщо забудовник не виконує обіцянки

Українці продовжують нарощувати інвестиції в нерухомість. Вибір забудовників сьогодні — величезний. Серед них, звичайно, є і сумлінні компанії. Але що робити, якщо гроші вкладені, а ключів на руках досі немає?

Киян попередили про подорожчання проїзду

З 14 липня вартість проїзду в міському транспорті Києва становитиме від 6,3 грн — за умови користування проїзним квитком або безконтактної карткою, і 8 грн — за разову поїздку.

ПриватБанквиграв суд щодо націоналізації

Верховний Суд 10 травня відмовився задовольнити касаційну скаргу компанії «Пром Гарант Плюс» до Приватбанку про повернення на рахунки 18,9 млн грн, які були списані під час націоналізації (bail-in).

В Україні з'явилася нова банківська група

11 травня 2018 року Національний банк України прийняв рішення про реєстрацію нової банківської групи GML BANKINGGROUP. Про це йдеться в повідомленні НБУ.

Комітет ВР підтримав президентський законопроект «Про валюту»

Комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради підтримав президентський законопроект для прийняття в першому читанні з зауваженнями і доповненнями.