Міжнародний форум для моряків проходить вже вшосте. Традиційно форум підтримується різними міжнародними федераціями транспортників і судновласників, морськими університетами та інститутами, а також Міністерством освіти та Міністерством інфраструктури України.

«Обслуговування моряків – це один із наших пріоритетних напрямків діяльності. Спеціально для представників морської галузі (моряків, крюїнгових компаній, судновласників) ми пропонуємо комплексні фінансові рішення із зарахування та виплати заробітної плати», – коментує Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний».

На виставці банк «Південний» представив наступні програми обслуговування моряків і членів їхніх сімей:

  • спеціальні пакети послуг, що містять безкоштовний випуск платіжних карток міжнародних платіжних система VISA/Mastercard класу Platinum/Gold із безкоштовним зняттям коштів і відсутністю комісії за конвертацію валюти; підключення до послуги консьєрж-сервіс; доступ у режимі 24/7 до рахунків у додатку MyBank (web/mobile);
  • кредитні програми для моряків – отримання коштів для відправлення в рейс, на придбання авто та нерухомості;
  • спеціальні депозитні пропозиції, розроблені для моряків, із підвищеною процентною ставкою на залишок коштів в іноземній валюті.

Як відзначають у прес-службі банку, учасники форуму мали змогу не тільки познайомитися зі спеціальними програмами обслуговування моряків, але й взяти участь у розіграші та отримати приємні призи.

З більш детальною інформацією про обслуговування моряків у фінансовій установі можна ознайомитися тут.