Залп по горобцях. Фонд гарантування судиться з топ-менеджерами банкрутів

Фонд гарантування продовжує судові тяжби з власниками і топ-менеджерами банків-банкрутів. У цьому році він пробує новий інструмент — колективні позови до пов'язаних з банками особам. Загальна сума претензій — понад 80 млрд грн.

Травневі ціни. Нові акції від забудовників

«Мінфін» зробив добірку травневих акцій від забудовників. Як і раніше, найпопулярніший шлях до серця інвесторів в цьому місяці — знижки. Спеціальні умови для покупців в травні анонсувало не так багато компаній. «Мінфін» вибрав найцікавіші пропозиції.

Кабмін спростив умови ведення бізнесу

10 травня Кабінет Міністрів ухвалив пакет рішень, які значно спрощують умови ведення бізнесу. Рішення були розроблені Мінекономрозвитку за підтримки Офісу ефективного регулювання.

Мінрегіон звільнить центр Києва від припаркованих машин

Мінрегіон оновлює державні будівельні норми, зокрема, відповідно до нових норм у центральних та історично сформованих районах міст допускається проектування виключно підземних парковок для автомобілів.

Велика приватизація: Уряд затвердив перелік об'єктів на 2018 рік

Кабінет міністрів України затвердив перелік об'єктів великої приватизації державної власності на 2018 рік.

Нацрегулятор пояснив, як працюватиме нова модель пенсійної реформи

Голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв розповів про особливості нової моделі пенсійної реформи.

Мінфін на аукціоні залучив до держбюджету майже мільярд гривень

Міністерство фінансів на плановому щотижневому аукціоні з розміщення ОВДП залучило до державного бюджету 997,897 млн грн.