Про це йдеться в повідомленні Фонду.

Згідно з повідомленням, одним лотом на торги виставляються права вимоги по шести кредитами.

Як повідомили у Фонді, в один пул об'єднані активи трьох банків: банку «Форум», «Київська Русь» і Дельта Банку. До цього активи виставлялися на індивідуальні торги від 9 до 13 разів.

«Всі позичальники — п'ять юридичних осіб — не перебувають у процесі припинення, ведуть активну господарську діяльність і входять до складу холдингу, що управляє добре відомими продуктовими мережами в Україні та Молдові», — йдеться в повідомленні.

В забезпечення за договорами банкам передані, зокрема, нерухоме майно — центр підготовки товарів сільськогосподарського призначення загальною площею 24 338,6м2 і земельні ділянки площею 16 га (Київська область, Бориспільський район, с/рада Вішеньковська). А також — товари в обороті: продуктова і промислова група, що знаходяться за адресами Київська область, Бориспільський район, Вішеньковська сільрада; Київ, вул. Вербицького, 18, м-н «Велика Кишеня»; Дніпро, бул. Зоряний, 1А, м-н «Велмарт»; Київ, пл. Дружби народів, 6, м-н «Велика Кишеня»; Київська область, Обухів, вул. Київська, 119, м-н «Велика Кишеня».

У Фонді зазначили, що аукціон з продажу прав вимоги за кредитами відбудеться 6 квітня в системі «ProZorro.Продажі».

Права вимоги за кредитами, заборгованість за якими досягла 685,26 млн грн, виставляються на торги за голландською моделлю.

Початкова ціна реалізації — 685,26 млн грн. Автоматично і покроково ціна максимально може знизитися до 137,05 млн грн.