Укрсоцбанк запропонував клієнтам унікальну програму розстрочки для придбання заставного майна. Придбати вподобану квартиру, будинок або земельну ділянку фізичні особи можуть в розстрочку на строк до трьох років і з мінімальної переплатою завдяки відсотковій ставці від 9,99% річних.

Переваги придбання заставного майна в банку очевидні. Це не лише вигідна ціна об’єкта, але й юридична чистота угоди. Адже майно, що купується, знаходиться у власності банку, а отже, пройшло усі юридичні перевірки, відтак угода купівлі-продажу не має ризиків, притаманних купівлі об’єктів нерухомого майна на вторинному ринку. Ознайомитися з переліком об’єктів, доступних для придбання на умовах вигідної розстрочки від Укрсоцбанку, можна на сайті hitzalog.com.ua.

Придбати заставну нерухомість можна в розстрочку на строк до трьох років, з першим внеском від 30%. Відсоткова ставка на розстрочку до року становить 9,99% річних, до двох років – 11,99%, до трьох років – 13,99% річних. Форма погашення – ануїтетна. Додаткових комісій з боку банку немає.