«Минулий рік став рекордним для нашого банку. Порівняно із фінансовими результатами 2016 року наш банк суттєво покращив показники діяльності, обійнявши третю позицію серед найприбутковіших банків. Це досягнення свідчить про правильно обрану стратегію розвитку нашого банку. Стабільно високих фінансових показників нам вдається досягати завдяки зваженій політиці ризику, збалансованій структурі доходів та одному з найкращих показників співвідношення витрат до доходів. Ми продовжуємо слідувати стратегії «Horizon», що була запущена в 2016 році, і особливо фокусуємося на агрі-агро, автокредитуванні та підтримці міжнародних великих компаній. Потужна синергія у рамках банку та на рівні Групи дає нам колосальну енергію для розвитку та мотивацію втілювати найкращий досвід європейських колег», – коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Рекордним минулий рік зробив не тільки чистий прибуток, а й видатні результати у бізнес-лініях: видано 2,140 млрд грн автокредитів, видано 777 млн грн готівкових кредитів.

Однак 2017 рік став визначним не тільки завдяки фінансовим показникам, а й досягненням у сфері корпоративної соціальної відповідальності. Банк багато інвестував у професійний розвиток співробітників, навчання та мотиваційні проекти. Так, банк суттєво розвинув програму КСВ «We Care!», розширивши географію, напрями допомоги та збільшивши фінансування вдвічі. Особливий акцент Креді Агріколь Банк зробив на благодійних проектах. Вдалося реалізувати 10 доброчинних проектів, спрямованих на підтримку 6 дитячих будинків, медичних закладів та неприбуткових установ, втілена низка зелених ініціатив.