Попередній звіт про доходи

Американська фінансова фірма минулого разу випустила свій квартальний звіт ще в жовтні. Акції Citigroup після виходу позитивного звіту про прибуток в третьому кварталі торгувалися на більш високому рівні. Citigroup повідомили про прибуток на акцію у розмірі 1,42$ за квартал, перевищивши очікуваний показник 1,32$.

За три місяці із закінченням у вересні 2017 року, компанія опублікувала 2-відсоткове зростання своєї виручки до $18, 17 млрд, перевищивши очікуваний аналітиками показник у розмірі $17, 89 млрд. Їх доход також був вищий в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року ($17, 76 млрд).

Citigroup також опублікували загальний прибуток у розмірі $4, 12 млрд, що на 8% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, коли компанія отримала прибуток у розмірі $3, 84 млрд. Потім компанія оголосила, що зростання компанії, а також сильний квартал, пояснюється збільшенням клієнтів, що призводить до росту доходів та інвестицій, а також зростанням, яке компанія змогла зареєструвати в кредитному секторі.

Що чекати від звіту за четвертий квартал

Очікується, що Citigroup опублікує прибуток на акцію у розмірі 1,19$, із зростанням на 4,4%, тоді як очікується, що їх доход складе 17,09$, що складе зростання в 0,5%.

Більшість інвесторів чекають у вівторок вранці отримати натяки відносно перегляду податків. Минулого місяця Citigroup заявили, що чекають доходу в розмірі біля $20 млрд в четвертому кварталі через масштабний перегляд податків.

Фінансові компанії, як очікується, публікуватимуть оптимістичні звіти про доходи, включаючи Citigroup, через ознаки поліпшення економіки, а також зростання процентних ставок, за підтримки загального позитивного прогнозу для фінансового сектора.

Отримуйте останні новини ринку і оновлення з оглядами  Trade12. Приєднуйтеся до форекс брокера, відкривайте торговий рахунок з Trade12.com вже сьогодні і примножуйте свій прибуток!