У документі описується механізм обміну однієї криптовалюти на іншу, при цьому всі необхідні дані про курси будуть завантажуватися з зовнішніх джерел, повідомляє Forklog.

Система складається з трьох частин: аккаунт користувача, на якому зберігаються його цифрові активи, і два інкасо-рахунки для здійснення обміну, що належать оператору.

«Щодня організації можуть обробляти велику кількість фінансових транзакцій. У міру розвитку технологій операції з використанням криптовалют набувають все більшого поширення, внаслідок чого система обміну валют і криптовалюта може бути затребувана низкою компаній», — йдеться в документі.

Також в патенті описується механізм відстеження потенційно незаконних угод. Зокрема, кожної транзакції система буде привласнювати індекс ризику, який складається на основі розміру переказу і будь-якій іншій доступній інформації. Транзакції, визнані нелегальними, будуть автоматично відхилятися.

Варто зазначити, що в серпні Bank of America подав три нові патентні заявки в області блокчейна. Крім того, в 2014 році банк подав заявку на «систему оповіщення про підозрілу кріптовалютну активність», а на початку 2016 року повідомлялося ще про порядок 20 аналогічних документів, з яких, наскільки відомо, до Бюро по патентах і товарних знаків дійшли тільки десять.