Для захисту репутації і початку процесу проти недоброзичливців Bitfinex вдалася до послуг міжнародної юридичної компанії Steptoe & Johnson, повідомляє HashTelegraph.

Представники біржі мають намір «належним чином» відповісти на пред'явлені звинувачення, а зробити це можна тільки подавши позови проти тих, хто поширює інформацію яка не відповідає дійсності.

«Всі зроблені цими людьми заяви є брехнею і були зроблені з однією метою — посіяти паніку серед криптокористувачів. Наша компанія має намір вжити заходів проти цього розповсюджувача чуток і його пособників», — каже адвокат Bitfinex Стюарт Хегнер.

Напевно, мова йде про користувача Bitfinex'ed, який звинуватив біржу в тому, що вона продає активи Tether, не забезпечені реальними доларами і повідомив, що Bitfinex може повторити «успіх» японської біржі MtGox, яка закрилася, оголосивши себе банкрутом.

Проте Bitfinex'ed не боїться судового розгляду. Він вважає, що реакція біржі — це просто спроба зберегти обличчя: компанія почне подавати позови, а потім як би забуде про їхнє існування.

«У минулому Bitfinex вже подавала свідомо програшні позови, не маючи наміру доводити їх до кінця», — сказав він і як приклад навів справу Bitfinex проти Fargo.