Як повідомляє Укравтопром, при цьому, в листопаді 2017 року на первинному ринку легкових автомобілів, автомобілі, що були у експлуатації, охопили 45% загального обсягу продажів — із загальної кількості 13,9 тис. зареєстрованих легкових автомобілів 6225 авто прийшлося на старі.

У порівнянні з результатом листопада минулого року кількість первинних реєстрацій автомобілів з пробігом зросла на 83%.

Найбільшу кількість українських номерів в листопаді отримали одразу дві марки — Volkswagen і Renault, які показали однаковий результат 1058 вживаних авто.

Старі Volkswagen, продемонструвавши 56%-ве зростання до аналогічного показника минулого року, охопили 64% загальної кількості зареєстрованих в листопаді автомобілів цієї марки.

Зростання первинних реєстрацій Renault склав 58% до листопада 2016 року і забезпечив частку 59% загального обсягу продажів марки.

На третьому рядку рейтингу закріпилася Skoda (742 авто), майже вдвічі перевищивши результат торішнього листопада. Частка зареєстрованих старих автомобілів цієї чеської марки в листопаді склала 55%.

Opel стабільно утримує четверту позицію з результатом 474 вживаних авто (+37% до листопада 2016 року), що становить 97% первинних реєстрацій марки за листопад.

У п'ятірку лідерів листопада увійшов Ford, перевищивши торішній результат в 2,5 рази і зайнявши половину загального обсягу первинних реєстрацій бренду.