Цей продукт відрізняється тим, що зміг поєднати в собі надійність найбільших світових корпорацій та інновації зі світу криптовалют. Зараз кожен знає, наскільки реальними є перспективи зростання біткоіна, і в інвесторів, що працюють з Klerevant, є дуже високі шанси всього за кілька місяців заробити дійсно великі гроші.

Клеревант: відгуки про попередній портфель і чому він заробив більше прогнозованого

До вищесказаного про Клеревант варто додати кілька явних додаткових переваг цього інвестиційного портфеля:

  • кожен цент вашого портфеля у вас під контролем; 24/7 ви можете стежити за тим, який актив який прибуток приносить;
  • почати заробляти з Klerevant ви можете навіть і з невеликою сумою, якщо порівнювати з інвестиціями в реальний бізнес (франшиза) або нерухомість;
  • якщо в зв'язку з життєвими обставинами вам терміново знадобляться ваші вкладені кошти – ви завжди зможете швидко забрати всі свої гроші.

Формування даного портфеля здійснюється індивідуально для кожного клієнта і виконується фахівцями з досвідом роботи в цьому напрямку від 10 років і вище. Експерти відбирають активи за складними стратегіями, які засновані на роботах відомого біржового експерта Пітера Лінча і багатьох інших параметрах бухгалтерського та технічного аналізу. Цей підхід дозволяє клієнтам fin.expert вже багато років стабільно заробляти. Наприклад, у попередньому портфелі аналітики рекомендували купувати біткоїни і нафту. Обидва прогнози відпрацювати навіть більше, ніж того очікували фахівці. Клієнти черговий раз залишилися задоволеними, змогли практично подвоїти свої заощадження. Експерти вказували на зниження обсягів запасів нафти в Штатах, чергове продовження домовленостей між ОПЕК + та РФ про скорочення видобутку. Все це спрацювало: прогноз збувся і нафта виросла.

Відгуки про Клеревант. Як він сформований?

Перевага Клеревант у порівнянні з попереднім портфелем в тому, що в його структуру, крім перспективного біткоїна, входять акції найбільших у світі компаній, таких як BMW, Apple і Bank of America. Кожен чув про ці мегакорпорації та розуміє їх стійкість і перспективи. Наприклад, Apple зовсім скоро стане першою компанією, вартість якої зробить крок вище трильйона доларів. У 2017 папери Apple виросли майже на 53 %. У Bank of America за перші півроку 2017 прибуток збільшився на 22,6 %, а BMW у 2018 році запустить продажу нового паркетника BMW X2. Експерти йому обіцяють великі перспективи.

Де дізнатися детально про Клеревант? Центр біржових технологій допоможе

Заробити на портфелі може кожен, хто вибирає для себе Клеревант. Центр біржових технологій (ЦБТ) – місце, де фахівці детально і покроково пояснять вам, що і як потрібно зробити, щоб заробити на всіх цих перспективних ідеях та активах. Час працює не на нашу користь – з кожним днем ​​акції цих компаній і біткоїн ростуть в ціні. Чим швидше ви вирішите почати взаємодію з ЦБТ по продукту Клеревант, тим більше шансів подвоїти свій депозит всього за кілька місяців.