Переглянути Фото-Звіт на Facebook

В рамках заходу були розглянуті поточні тенденції ринку валют, криптовалют, дорогоцінних металів, сировини і похідних інструментів.

Одним з головних спікерів був шеф-дилер форекс брокера Weltrade — Василь Барсуков. Він розглянув поточні тренди, висловив свій інтерес до золота, зробив анонс про найближчі впровадження криптовалют для клієнтської торгівлі. Застережив про підводні камені і ризики, пов'язані з торгівлею біткоїнів. Було здійснено прогноз коливання цін на Bitcoin після запуску торгівлі ф'ючерсами на Bitcoin на Чиказькій товарній біржі (СМЕ). Той факт що «CME» — найліквідніша і шановна світова площадка з багаторічною історією становлення анонсувала запуск ф'ючерсів на Bitcoin, само собою є фактичною ознакою легалізації криптовалюти Bitcoin на ринку США, як на комерційному так і на державному рівнях! Слідом за США — головним фінансовим локомотивом світу, дасть потужний поштовх подальшому визнанню Bitcoin в усіх країнах. Тому, поспішайте придбати Bitcoin в компанії WELTRADE, поки його ціна ще не пробила небо!

Також, дуже бурхливо обговорювався момент, що багато компаній, які надають торгівлю криптовалютою, насправді не перекривають угоди клієнтів на зовнішніх контрагентах (біржах) і являються класичними пірамідами.

При цьому, старший дилер Велтрейд пояснив відвідувачам — для того, щоб дати якісний і надійний сервіс з торгівлі Bitcoin, потрібно знайти кілька великих і порядних контрагентів (бірж). Він зіткнувся з труднощами, що великі біржі не завжди виконують свої зобов'язання по виплатах коштів, це підтверджують численні скандали, зокрема закриття біржі BTC-E 25 липня 2017 року, що спричинило багатомільярдні втрати з боку інвесторів.

Однак брокер Weltrade зумів знайти якісних контрагентів і до кінця листопада 2017 офіційно запускає торгівлю криптовалютою, де всі угоди клієнтів будуть одночасно і диверсифіковано перекриватися на декількох великих біржах, це убезпечить інвесторів і дасть їм можливість комфортно працювати, а також виводити прибуток протягом 30 хвилин.

Всім, хто бажає зануритися в атмосферу минулого заходу, немає нічого кращого ніж прочитати відгуки реальних людей які відвідали саміт трейдерів у Києві:

Михайло Резін (м.Черкаси). Спочатку розраховував на скромний «розмах» заходу WELTRADE, але був приємно здивований. Скільки ж спікерів зібралися в одному місті, і головне не онлайн. Можливо безперешкодно задавати хвилюючі запитання, як в залі, так і в кулуарах, особисто спікеру. Сподобалася тема автоматичної торгівлі радниками і об'ємний аналіз. Взяв конкретні рекомендації щодо ММ і програм для ведення статистики трейдера. Так само окреме дякую Василю Барсукову, за корисну новину, що до можливості заробити на новинах по відкритті ф'ючерсних торгів на Bitcoin на СМЕ. Тепер я впевнений, як безпечно інвестувати в біткоіни.

Христина Меліна (м.Одеса). Було інформативно, незважаючи на короткий кава брейк, я як і більшість глядачів з великим інтересом прослухала всіх спікерів, сподобалася тема партнерського маркетингу. Давно цікавило, як можна заробляти не тільки на трейдингу, але і на залученні інших трейдерів, благо відгуки про WELTRADE позитивні і не соромно рекомендувати дану компанію. Сподобався підхід ради, яка постійно складае списки 100 тем для написання їх в блогах, це особисто мені допомогае регулярно розвивати і наповнювати свій блог.

Григорій Бакала (Київ). Спочатку ставився до заходу скептично, так як раніше приходячи на заходи, які проводили інші брокери, отримував однотипну інформацію «як торгувати за допомогою стохастика» і т.п.(т.д.) Але був задоволений, що прийшов, так як вже за декілька годин почув 7 торгових підходів, від практикуючих трейдерів, вони з впевненістю змогли показати онлайн моніторинги своїх рахунків і підтвердити свою компетентність та професіоналізм.

Це лише маленька часточка відгуків, які ми отримали від учасників заходу. На саміті трейдерів були присутні люди з різних міст України: Дніпро, Львів, Харків, Полтава, Тернопіль, Одеса, Рівне, Черкаси та ін… Форекс брокер Weltrade планує проводити подібні саміти трейдерів в майбутньому! Слідкуйте за новинами компанії і будьте в курсі останніх тенденцій на фінансових ринках!