На жаль, є прошарок населення, яким на життя не вистачає навіть зароблених коштів. Саме таким людям може терміново знадобитися мікрозайм, який можна оформити в МФО. Зрозуміло, українська система кредитування не вичерпується лише діяльністю подібних установ. Однак так чи вигідні пропозиції від інших кредиторів?

Типи кредитують організацій

На даному етапі розвитку фінансової системи в Україні кредитуватися можливо таким чином:

  • У банку, отримавши споживчий кредит на карту або готівкою. Також доступні позики на покупку техніки, транспортних засобів і нерухомості;
  • У ломбарді (також і в автомобільному), де головна умова з боку кредитора — застава;
  • У МФО, що має на увазі найбільш комфортне кредитування.

Переваги мікро кредитування

Взяти позику в мікрофінансової організації вирішує все більше число українців. Потенційний позичальник для цього повинен заповнити анкету на сайті і надати інформацію з паспорта та ІНН.

Сама процедура видачі грошових коштів до неможливості проста і здійснюється в найкоротші терміни. Так, кредитування за допомогою електронного сервісу Ультракеш передбачає прийняття рішення про видачу протягом всього лише 20 хвилин. Крім того, клієнту немає необхідності розмовляти з менеджером — всі дії відбуваються в режимі онлайн. Отримати гроші в МФО можна як готівкою, так і безготівково на банківську карту. Другий варіант сьогодні найбільш затребуваний, оскільки дозволяє відразу ж розпорядитися коштами, які моментально надходять на банківську карту. Зручно і те, що вносити платежі за користування позикою також можна через електронні канали.

Оформити кредит онлайн

Які переваги кредитування в МФО?

  1. Комфорт оформлення і погашення.
  2. Висока швидкість обробки заявки.
  3. Для отримання грошей потрібні лише два документи, що засвідчують особу позичальника.
  4. Позика доступна навіть для тих клієнтів, яким відмовили в інших установах.

Єдиний недолік — розмір кредиту відносно невеликий і обчислюється декількома тисячами. Правда, для постійних клієнтів сума доступних для отримання коштів буде рости.

Основна відмінність МФО від будь-якого іншого кредитора в тому, що організація з більшою лояльністю ставиться до своїх позичальників, тому і ризикує в більшій мірі, виправдовуючи ризики трохи більш високою процентною ставкою. Адже терміновий кредит від МФО може оформити практично кожен українець, який не має офіційного працевлаштування.