Скористатися партнерською програмою Hotels.com та отримати знижку досить просто — потрібно дотримуватися простої інструкції:

  1. Перейти за посиланням.
  2. При онлайн-бронюванні ввести промокод PIVDENNYI.
  3. Розрахуватися за бронювання платіжною карткою банку «Південний».

Для кожного рівня карт діє окрема знижка: карта Platinum — 12%, карти Debit, Standard / Classic і Gold — 10%.

З нагоди впровадження партнерської програми з 18 вересня по 30 листопада стартує акція «Бронюйте карткою банку «Південний» — і отримаєте шанс виграти безкоштовне проживання в будь-якій точці світу від Hotels.com». Переможець акції зможе виграти сертифікат номіналом 300 USD на бронювання готелю.

«Завдяки ексклюзивній пропозиції банку з ресурсом Hotels.com наші клієнти зможуть значно заощаджувати при бронюванні готелів, а додатковим стимулом скористатися пропозицією буде можливість виграти в акції безкоштовне проживання в готелі», — підкреслює директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Сімейнов.

Умови участі в акції:

В акції можуть взяти участь усі охочі, які з 18 вересня по 30 листопада забронюють онлайн своє проживання на сайті Hotels.com та оплатять його карткою банка «Південний». Можна здійснити необмежену кількість операцій. Чим більше операцій — тим більше шансів на перемогу. Переможці будуть визначатися за допомогою сервісу random.org шляхом випадкового відбору. Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті банку за посиланням.