Об’єкт SSM розташований у Східній Словаччині, регіоні зі сталою хімічноїю і сталеливарною культурою, яку підтримує розвинена дорожня та залізнична інфраструктура і кваліфікована робоча сила. Загальний обсяг інвестицій в SSM становив понад 220 мільйонів євро.

SSM був розроблений як міні-завод вищого рівня з найсучаснішими технологіями і річною виробничою потужністю 600 000 тон (сталеві заготовки / довга сталева продукція). Ключовим постачальником цієї технології була група SMS в Німеччині, одна з найзначніших і найвідоміших гравців в світі. Вся сталеливарна і сталепрокатного техніка була законсервована, коли почався процес неплатоспроможності.

Предметами продажу є: (i) ключове обладнання, (ii) будівлі, (iii) інші операційні активи, пов’язані з виробництвом міні-заводу і прокатних станів. Умови, терміни і рекомендації для участі в Конкурсі описані в вимогах, обов’язкових до виконання (the «Binding Conditions»). Вимоги, обов’язкові до виконання, інші відповідні документи і будь-яка додаткова інформація доступні на сторінці http://ssm.ssr.sk..

Будь-які додаткові запитання або запити, пов’язані з участю в Конкурсі, можете надсилати на ssm@ssr.sk.