Минфин - Курсы валют Украины

Установить
ТОП Кредит

Оформление на странице недоступно

Отзыв о ТОП Кредит

Показать другие кредиты

Скарга на співробітника «Тop Credit”

3/5
Valeriya192020-05-19 05:50:33
Розчарована компанією »Top Credit”. Співробітнику цієї компанії не сподобалось, що я свій кредит пролонговала, а не закрила, так як вона мені «приказала» в грубій формі це зробити. На що я відповіла, що маю право пролонгувати свій кредит, якщо не вистачає коштів до закриття. Тоді вона почала мені погрожувати моїм життям, обзивати неприпустимими словами, нащо я їй відповідала, що вона себе веде некоректно, як для співробітника банка, і що вона не має ніякого права до мене так звертатись! Нащо ще вилилась велика порція «негатива».
Потім зайшла на цей сайт, і побачила, що я не одна «потерпівша» від таких «людей». Написала скаргу на емейл данної компанії, нащо мені відповіли, що в їхня компанія таким не займається. Але представились якраз з їхньої компанії, і звідки могли знати про пролонгацію даного кредита, як не співробітник цієї компанії. Тоді я зрозуміла, що тут ніхто розбиратись і вибачатись не буде, тоді я вирішила звернутись до кіберполіції. Нехай з’ясують на якій підставі можна до людини подзвонити, і погрожувати їй. І запам’ятайте на майбутнє одне, записуйте завжди розмови, в кожному телефоні є така функція, а вам це дуже знадобиться!

Комментарии к отзыву - 1

OlgaolgaolgaolgOlgaolgaolgaolg2021-12-24 15:20:20
Добрый день!Собираю доказательную базу для лишения лицензии компании!У них работают чёрные коллекторы!0632077000, возможно есть скрины угроз
Отзыв успешно отредактирован