Мінфін - Курси валют України

Встановити

Думайте, коли бачите страховий поліс «Гардіан»

1/5
Тетяна2024-01-24 07:40:03
Якщо, не дай Боже, ви потрапили в ДТП і згодні на Европротокол, подумайте 200 разів, коли бачите у винуваться страховий поліс сумнівноі страховоі компаніі!!! Ск «Гардіан» серед них. Оформивши европротокол, ви вже отримали квиток на квест!!! Все починається вже зі звонка на гарячу лінію… дівчата -цербери, які стоять на охороні ТІЛЬКИ ІНТЕРЕСІВ КОМПАНІІ!!! Не нададуть вам жодноі інформативноі консультаціі і підтримки. Гардіан — це компанія, яка порушує всі ваши права!!! Ст. 35 ЗУ Про обовʼязкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних за від 01.07.2004 Nº 1961-IV Взагалі не є для даноі компаніі законом!!! Ви не отримаєте, згідно закону, ніякоі інформаціі що до нарахувано по вашому страховому випадку, поки не виконаєте всі іх вимоги. Шо далі???? А вже готуйтесь до суду. І тепер питання, так що ви виграли у даному випадку? Ті ж судові тяжби??? Думайте!!!
Гардіан
24 января 2024, 14:38
Шановна TanyaSk, будь ласка, уточніть номер Вашого страхового полісу, ми ідентифікуємо Вас і тоді зможемо розібратися у ситуації. З повагою — команда «СК „ГАРДІАН“

Коментарі до відгуку - 2

ТетянаТетяна2024-01-24 16:02:19
А як може допомогти представник компаніі, яка порушує закони краіни, в якій вона працює? Знаю точно, якщо хочеш жити в правовій державі, не можна давати паплюжити твоі інтереси.
ТетянаТетяна2024-02-23 16:30:59
Страхова справа 32490, Тепер з повною відповідальністю підписуюсь під кожним написаним мною словом!!! Висновок судового експерта повністю складений в інтересах страховоі!!!! Пояснення які були надані потерпілою стороною ніде не враховані, навіть Европротокол, в якому було вказано що винуватця ДТП винесло на зустрічну смугу, що і спричинило ДТП, було повністю перекручено. Ніколи і нікому не пораджу мати справу з даною страховою. Ну а далі, як і казала - суд!!!
Відгук успішно відредаговано