Мінфін - Курси валют України

Встановити

Ні не рекомендую, а ЗАКЛИКАЮ!!!!

5/5
Sagirov2024-01-22 15:38:49
Доброго Здоров'я!!! Я є клієнтом вже 5-ть років СК. Metlife і дуже цим задоволений маю дві особисті програми оду пакетну, а іншу тільки накопичувальну і також сплачую програми своїм двом неповнолітнім дітям 17 та 9 років. Випадково прочитав декілька негативних відгуків (про них пізніше) і вирішив написати про особисті кейси з моїми програмами.
Перша виплата за моєю програмою була за перелом кінцівки 5340 грн. і скажу відверто мене це разочаровало, але я нестав писати сюди і кричати во все горло які вони погані, а просто набрав того у кого придбав програму щоб вияснитипричини чому так мало. Після розяснення пришли к висновку, що це Я і щераз повторюю, Я купив собі покриття, яким і був не задоволенний!!! Благо господь наділив мене розумом, а мого знаїомого вмінням пояснювати, що ми зробили? Просто підняли суми по медичному покритю. На сьогоднішній день я неоднарозово отримував виплати і стого моменту як почав не КРИЧАТЬ, а ВИВЧАТЬ що я собі придбав і вразі потреби коригувти свої програми я задоволений всим і виплатами і відсотками.
Після коригування був ще один перелом але набагато легший а виплата вже цікавіша 11800 грн.
Моя дитина в 16-ть років згоріла на сонці (ця опція знята с покриття від 1.01.23) покрилася водянками 9%тіла.
Вартість опціі «переломи опіки» в їого програмі 1000 грн/рік, виплата 16800грн.
Цей продукт для РОЗУМНИХ людей!!!
Той хто розібрався що він придбав жалкує тільки об одній речі, що незробив цього раніше, а той хто кричить ЛОХОТРОН відчує себе таким трохи пізніше і точно ПОЖАЛКУЄ, що нерозібрався!!!
Тепер про негативні відгуки які мене спонукали це написати, всі я ВПЕВНЕНИЙ всі ті хто їх пише або придбали на ЕМОЦІЯХ або захотіли лигких грошей (щось сталось, а потім програма придбалась) і третій варіант як я незрозуміли з першого разу навіщо!!!
Я небуду довго шукати причини цих негативів хоча і вважаю що причиною є самі люди, недочитали, недочули, недобачили, недопоняли таких недо існує дуже багато, але є одне, але ВЕСЬ цевілізований світ користуючись цими продуктами ЗАХИЩАЄ себе та ЗАБЕСПЕЧУЄ собі старість вже на протязі СТОЛІТЬ, а наші люди коли самі ідуть на пенсію матом криють державу, або незрозумівши як це працює кричать ЛОХОТРОН.
P.S Схаменіться НІХТО, НІХТО ВАМ НІЧОГО НЕ ПОВИНЕН І НЕ ДАСТЬ!!! ЗРОБІТЬ ДЛЯ СЕБЕ САМІ І НАВЧИТЬ ЦЬОМУ ДІТЕЙ!!!
Дякую всим хто дочитав і хай вас береже Господь!!!

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано