Мінфін - Курси валют України

Встановити

Обман

1/5
gena0962023-06-01 22:29:14
Заболел ребёнок, диагноз не один есть и инфекция и анемия, но страховая компания не выплачивает страховку, а только рассказывает, что не на все виды анемии выплачивается страховка, именно в нашем случае страховка не распространяется на железодефецитную анемию, а вот если будет другой вид, тогда надо новые бумаги собирать. Вообщем собрали мы новый диагноз… И опять тоже самое. Звонят и говорят, что на наш случай тоже не положено выплат, хотя в договоре прописано заболевание крови, а это все виды анемий и тут не может быть исключений. Тоже самое и за инфекции. Вообщем полный развод.
5 июня 2023, 12:00
Відгук не зарахований (на 05.06.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
Arx
5 июня 2023, 10:21
Вітаємо! Ви придбали поліс Страхування життя. Згідно п. 12.2. Страховим випадком за цим Договором є:

12.2.2. Настання Захворювання Застрахованої особи відповідно Таблиці «Перелік захворювань та розмір виплат за ними» Додатку 1 цієї Оферти. Вказані випадки є страховими в випадку, якщо захворювання було діагностоване вперше під час дії Договору, виникло після завершення періоду очікування, передбаченого Додатком 1 цієї Оферти та не є виключенням та/або обмеженням страхування. Факт настання страхового випадку підтверджується документами компетентних органів у встановленому чинним законодавством порядку.

12.7. Згідно з Договором винятками з переліку страхових випадків є захворювання Застрахованої особи на цукровий діабет (окрім вперше діагностованого), гіпертонічну хворобу, а також наслідки та ускладнення захворювань на гіпертонічну хворобу та цукровий діабет (такі як кардіоміопатія, ангіопатія, нейропатія, хвороби сітківки та сідинної оболонки ока), стенокардію, ІХС, геморой, бронхіти, гайморити і синусити, ларингіти, фарингіти і трахеїти, риніти, гастрити, дуоденіти, гастродуоденіти, коліти, остеохондроз та його ускладнення, хвороби м'язів, фасцій, сухожилків, межреберна невралгія, кон’юктивити, ГРІ, ГРЗ, грип, бактеріальні кишкові інфекції, мікози.

Результати перевірки показали, що за документами наданими клієнтом (Вами) одне захворювання знаходиться у виключеннях з покриття. Що стосується анемії, то покриваються тільки наступні види анемії (анемія внаслідок ферментських порушень (за умови проведення спленектомії); анемії, пов'язаної з харчуванням; постгеморагічна анемія; тромбоцитарна пурпура ускладнена геморагічним синдромом)

В документах, які отримала СК, не вказано що анемія, яка виявлена у Застрахованої особи, пов'язана з харчуванням, як і не вказано коли вона вперше була виявлена. Саме про це і було Вас повідомлено в телефонному режимі 01.06.2023. Якщо у Вас залишилися запитання, будь ласка, зверніться за детальною консультацією до КЦ.  З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»

Коментарі до відгуку - 2

СКСК2023-06-02 09:34:31
Вітаємо! Вкажіть, будь ласка, номер Вашого договору страхування або номер страхової справи для перевірки вище викладеної інформації. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
gena096gena0962023-06-02 16:27:45
DNH0HI-229K5S7
Відгук успішно відредаговано