Мінфін - Курси валют України

Встановити
АйКредит

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про АйКредит

Показати інші кредити

Хамство!!!

1/5
Smail21232023-06-29 15:56:37
Нажаль був і в мене досвід «влізти» в цю «канторку». Кошти потрібні були на «вже» і тільки тут я змогла їх отримати. Брала 2000. Щотижня оплачувала по 300 з копійками. Коли залишалось 2-3 оплати, вони наполегливо телефонували/писали, що можна перекредитуватися і взяти суму більше. Я користувалася цією пропозицією, коли була така потреба. І от наприкінці 2021 року, мені залишається знову 2 платежа і мене знову просять, навіть благають про перекридитацію. Я відмовилась, бо тоді потреби не було. Але вони писали прт100 разів на день. В кінці кінців, зізнались, що кінець місяця, року і їм обов'язково потрібно зробити план. Вони навіть запропонували план погашення такий, що можна мені було дуже зручно. Тоді, я так і не взяла у них повторний кредит. Але в другій половині січня, мені знову знадобилася певна сума. І я знову ж таки звернулась до них. Дівчата (яким не більше 18 років) з радістю прийняли мене і все оформили. Навіть запропонували мені привезти кошти додому, щоб я не їхала до них)) Офіс у них (біля жд вокзалу) так собі. Порядку я там не бачила. Працівники всі за віком 16-18 років. Взяла я потрібну. Сплатила 3 чи 4 платежі і почалася війна, через яку я втратила роботу. Вони писали, просили сплачувати хоча б по 500 грн. Але я тоді просто не мала такої можливості, бо ж розуміла, що війна -це не на день чи тиждень і потрібно за щось жити.
Далі поїхала закордон. А вони через місяць приїхали до моєї мами. Та оплатила їм один платіж за мене. Далі, я оплачувала по одному платежу в місяць (так ми домовлялися). За весь цей час, працівники змінювались майже щотижня. Мені писали всі, кому не лінь. Вже й не пам'ятаю скільки було тих консультантів.
В зимовий період, я знову перестала сплачувати, пояснила їм, що я залишилась без роботи і поки немаю такої змоги.
Вони приїхали за моєю адресою (де ніхто вже не проживає), пішли з погрозами до сусідів, розклеїли мої фото з надписом «шахрайка» по всьому селі. Я їм написала, що зможу оплачувати з наступного місяця, бо тоді тільки вийду на роботу. Ніби все узгодили. Але вийшло так, що я змогла знайти всю суму для погашення і вирішила написати їм, але… Той хлопець, який ніби тиждень тому зі мною вів переписку, вже також там не працює. Того ж дня, мені написав якийсь МИХАЙЛО. Нагадав про домовленість. Я чесно написала, що хочу оплатити всю суму одразу в кінці цього місяця (швидше, ніж домовлялись). На що він мені нахамив. Всі скріни я скинула якійсь пані Анні, яка мені телефонувала, коли я їм про це написала на пошту. Вона пообіцяла його звільнити, бо на нього дуже багато скарг. Сьогодні мій кредит закрила знайома, якій передали кошти для цього. Гроші я позичила у мами. На що цей же МИХАЙЛО мені пише, що мені пора подорослішати, бо мама за мене віддала кошти. Не розумію, яке йому діло хто і що кому дав? Яке він має право писати мені взагалі про це? Чому він й досі там працює? Кредит закрито! Я вважаю, що якщо він і мав мені написати щось, то це тільки вибачитись за те, що нахамив!
Тому, я НЕ РЕКОМЕНДУЮ цю фінансову установу, у всякому н, мне за цією адресою. Бо, там працюють необразовані, замовити ублюдки! Вибачте, накипіло. Я вже й не втрималась і відповіла йому у вайбері таким же тоном, як і він мені писав.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано
Показати інші кредити