Мінфін - Курси валют України

Встановити
Dinero

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про Dinero

Показати інші кредити

Выдали кредит мошенникам на мое имя

1/5
Ulianna101020202022-01-17 11:45:36
Несколько лет назад была сложная ситуация и воспользовалась услугами Динеро. Была довольна. Без каких-либо претензий.
Потом необходимость пропала. Личный кабинет не удаляла.Но и не пользовалась уже их услугами.
В начале октября 2021 г.я поменяла номера телефона и карточку мобильного оператора, на номере которого был зарегистрирован личный кабинет, я перестала использовать и держала дома( не теряла).
28 октября 2021 гола Динеро выдала кредит мошенникам, о чем я узнала при проверке своей кредитной истории в БКИ. БКИ отправил запрос в Динеро о мошенничестве, но этот запрос отклонили. Недавно мне прислали письмо с оповещением об уплате долга в размере 16409.00 грн. При этом на конверте на видном месте указали мой ИНН.
Проверяла свою электронную почту. Письма о заключении кредитного договора мне не приходило.
Т.е. кому-то через мой личный кабинет, на неактивный телефонный номер, на чужую банковскую карту оформили кредит.
Т.е. оформлять кредит в Динеро опасно, т.к.потом кто-то другой сможет оформить кредит на тебя.
Dinero
1 февраля 2022, 15:43
Шановна Ulianna!
Так, нf привеликий жаль, попри вживані нами найновітніші технології безпеки, як то система BankID від Нацбанку тощо, досі трапляються поодинокі випадки шахрайських атак. Частою схемою шахраїв є саме випуск дублікату SIM--карти, прив'язаної до Особистого кабінету фінустанови (банку чи кредитного сервісу). Коли клієнт більше року не користується номером телефону, мобільний оператор може анулювати цю SIM-карту та знову випустит номер у продаж. Або ж шахраї можуть замовити послугу «відновення номеру», надуривши оператора, і тоді у них в руках опиняється клон вашої старої SIM--карти. А Особистий кабінет прив'язаний до цього номеру телефону, відтак у шахраїв з'являється можливість зламати Ваш Особистий кабінет, а далі вже справа техніки. Кредит вони отримують на свою банківську карту, а документи до акаунту прив'язані ваші…
На жаль, ми подеколи стикаємось з такою шахрайською схемою. Ось чому неодноразово закликали громадян: якщо у вас є SIM-карти, якими ви більше не плануєте користуватись, блокуйте їх через мобільного опертора, не лишайте їх нібито чинними та прив'язаними до вас!
Коли ми стикаємось з випадками шахрайства, ми разом з клієнтом та співпрацючи з Кіберполіцією розслідуємо їх. Звісно, упевнившись, що це шахрайство, ми позбавляємо клієнта, що став жертвою зловмисників, усіляких боргів. Тому для вирішення Вашої ситуації, будь ласка, якнайшвидше зв'яжіься з нами особисто напряму: або зателефонувавши до Контакт Центру, або листом на dinero@info.ua, або заповніть заявку з темою «Скарга на шахрайство» у формі Зворотнього зв'язку на сайті: https://www.dinero.ua/ua/zvorotnii-zvyazok. У письмових зверненнях обов'язково вкажіть Ваші ПІБ, ІПН, номер телефону (той самий, горезвісний) та опишіть ситуацію. Ми разом її розгялнемо та після того, як впевнимося, що це шахраї взяли креит, спишемо його. Ми ніколи не вішаємо шахрайськи кредити на потерпілих! Dinero протидіє шахраям, співпрацюючи з Кіберполіцією, Нацбанком та самими клієнтами. Дякуємо Вам за довіру!
з повагою,
команда Dinero.ua

Коментарі до відгуку - 1

Ulianna10102020Ulianna101020202024-02-01 21:42:47
Ця ситуація з шахрайством відбулася давно. Я переходила за офіційним посиланням, яке надала Dinero. Описала ситуацію. Але зі мною більше ніхто з Dinero не зв'язувався. Розпочалася війна. Я виїхала до іншої країни. Тепер меніпишуть колекторські фірми та погрожують штрафами, продажем мого майна.
Відгук успішно відредаговано