Мінфін - Курси валют України

Встановити
Banana Credit

Оформлення на сторінці недоступне

Відгук про Banana Credit

Показати інші кредити

Скарга

1/5
OlgaChepur2023-05-25 12:46:24
Від сьогодні скасували функцію пролонгації але про це не повідомили завчасно. Ні смс ні листом ні по телефону. Хоч позика не просрочена і вчора була можливість здійснити пролонгацію, а сьогодні її скасували без повіжомлення про це і вимагають тепер повного закриття і ставлять часові рамки, коли це можна зробити. Прслуги оплати частинами чи реструктарізація боргу немає. Оплата за продовження не впливала хоч частково на зміну суми позики. Прошу провести розслідування і вжити заходів, бо в договорі вказано, що можлива пролонгація і вони її скасували.

Коментарі до відгуку - 2

Illia1990Illia19902023-05-25 13:16:22
Доброго дня, у них відібрали ліцензію. Тепер потрібно із ними домовитися щоб ваші борги не були передані до іншої компанії. У мене та ж ситуація. Сказали в примусовому порядку сплачувати позику.
OlgaChepurOlgaChepur2023-05-25 14:14:24
Те, що відібрали ліцензію це не проблема діючих для клієнтів. Мали б придумати алгоритм роботи з діючими клієнтами в цій ситуації: оплата частинами, реструктуризація, замороження заборгованості на певний час, щоб клієнт сплачував частинами та зменшувалась сума заборгованості. При бажанні можна було б їм знайти механізм роботи з клієнтами, а не вимагати зразу повного закриття і диктувати час до якої години потрібно це зробити. Бо я як клієнт розраховувала на те, що сьогодні можна зробити продовження, а за той час отримала б відпускні і зробила повне закриття.
Відгук успішно відредаговано
Показати інші кредити