Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укрсиббанку: Хмельницький, вул. Подільська, 21

Адреса:
Хмельницький, вул. Подільська, 21
Телефон:
729
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
1 січня 2024, 12:15
В конце 2022 года мне позвонили из Укрсиббанка и предложили оформить карту по проходившей акции. Новым участникам предпологалось выдать 1000 грн.за открытие счета. Думаю, лохотрон, но пошел. Надоела приватовская карта без чипа. Семья посмеялась с меня, но через три недели зачислили тысячу.
В конце 2023 года новая акция. Расчитайся картой 20 раз за три дня и на счет падает 500 грн. Неплохо, думаю. Немного напрягся и выполнил условия. И что вы думаете? Через неделю падает 500 грн! И так уже два раза за декабрь.
Как-то не слышно от других банков о подобной щедрости. Рекомендую этот банк и по качеству обслуживания в филиале. Всё четко и быстро.
Написати коментар
1
30 червня 2022, 9:31
Я мала кредит в укрсиббанку. Платила все справно але як почалась війна залишилась без роботи. Останній платіж мав бути в квітні. Прийшло смс про кредитні канікули але нічого не було сказано про те що штраф буде колосальним. От і я при пенсії 2300 не могла сплатити 4500. Тому і платила як змогла зібрати кошти відразу. Все сплатила. Написала в чат скільки потрібно кинути щоб закрити кредит відповіли 3890. Я кинула 3900 і думала все. А ні через пару днів смс що я ще винна 2030грн. Та щоб не ці ваші канікули я би перепозичила але вчасно б сплатила. Ви шахраї які наживаються на війні. Чому не пишете в смс про канікули що там проценти 55%. І за них потрібно платити.
Написати коментар
5
13 червня 2021, 14:54
Несколько лет назад открыла соц. счет в Укрсиббанке, ещё ни разу не пожалела. Случались некоторые нюансы, их помогали решать сотрудники банка в тот же день. Очень удобное и понятное мобильное приложение. Комиссия в сравнении с другими банками небольшая, пополнение мобильного без комиссии. Вежливый персонал.
Коментарі (1)
1
20 вересня 2018, 15:16
Сьогодні знімав гривні зі своєї валютної картки(іншого банка) в банкоматі головного відділення м.Хмельницького-Подільська, 39.
Вказав суму-1250 грн, після чого на eкрані видало-Операція НЕ МОЖЕ БУТИ ВИКОНАНА.І банкомат віддав картку.Я пішов в інший банк.
По дорозі зайшов в мобільний банкінг і побачив, що трансакція пройшла і з моєї картки списана еквівалентна сумма в валюті.

Повернувся назад і звернувся до робітників банку щоб зафіксували факт спірної трансакції-мені відмовили, звернувся на горячу лінію- теж саме.
Подзвони в свій в банк банк сказали що трансакція находиться процесі очікування.Якщо УкрСиб підтвердить знаття готівки-то гроші будуть в них.

Дата 20.09.2018
Банкомат A0309479
Операція №1419

Квитанція в мене на руках.

Хтось щось може мені пояснити?! Плакали мої гроші?
Коментарі (1)
без оцінки
10 липня 2017, 23:16
11 червня 2017 року ввечері з чоловіком знімали кошти у центральному відділені «УкрСиббанку» м. Хмельницького в сумі 5000,00 грн. Банкомат кошти відрахував та не видав. Повернув тільки картку та видав чек, що потрібно звернутися в банк. Одразу невідходячи від банкомату протягом години дзвонили на так звану «гарячу лінію». Дозвонилися!!! Спочатку розмовляли з Владом та Юрієм. Вони сказали, що бачать, що кошти банкомат не видав, але нічим допомогти не можуть, потрібно звертатися до банку з заявою. Звернулися в банк. З такою проблемою звреталася не тільки я, а й ще декілька чоловік. Сказали, що кошти повернуть аж через 30 днів. Ми були в шоці, Зіврвалася поїздка. Класно.А банкомат так і не працював.Його навіть ніхто не відключив і не попереджав, що банкомат не працює.Відповідальний працівник Наталія Вікторівна тільки спостерігала за цим неподобством. Коли люди почали обурюватися, почепила папірець, що мовляв банкомат тимчасово не працює. Неодноразово дзвонили та зверталися в банк. Все кормлять обіцянками, що розберуться. Сьогодні 10 липня 2017 року знову дзвонила в банк. Так мене ще й звинуватили, що я можливо нібито брала кредит та тепер не хочу повертати. Який кредит??? Я знімала свою зароблену заробітну плату!!! Та ще сказали, що до закінчення 30 днів залишилося 2 дні та мовляв зателефонуйте пізніше і не сподівайтеся на швидке повернення коштів, бо це ще все має перевірити СБУ. Та це просто жах, що свої зароблені кошти та ще й неможливо повернути. Жахливий банк, жахливе обслуговування, некомпетентні працівники.
Коментарі (1)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укрсиббанку за адресою Хмельницький, вул. Подільська, 21 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укрсиббанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укрсиббанку розташованому за адресою  Хмельницький, вул. Подільська, 21 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.