Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укргазбанку: Бердичів, вул. Житомирська, 23-А

Адреса:
Житомирська область, Бердичів, вул. Житомирська, 23-А
Телефон:
+38 (0412) 43-43-41
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-16:45, (каса: Пн-Чт: 09:00-17:00, Пт: 09:00-16:00), без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
29 грудня 2023, 11:11
Звернулись до відділення в м.Бердичів, для обміну пошкодженої національної валюти, купюра номіналом 500 грн. На що касир Корольчук Євгенія вказала на прейскурант цін для обміну!!! Хоча на сайті НБУ зовсім інша інформація. «Національний банк нагадав, що відповідно до ст. 38 Закону про НБУ зношені і пошкоджені грошові знаки України приймаються й обмінюються безоплатно на нові грошові знаки Національним банком та банками України без обмежень щодо сум та строків такої заміни.»
Коментарі (1)
без оцінки
10 лютого 2017, 12:16
Пишу об отделении банка который находиться в г.Бердичеве по улице Житомирская 23.Я не являюсь клиентом банка, но снимаю деньги с банкомата.И в очередной раз у меня банкомат заглатывет карточку.На вопрос почему такое происходит мне ответили.Что распоряжение банка забирать карточки других банков.Вопрос? А почему об этом незнают клиенты? Это что саморегулирование в отделении банка? Дозвониться до укргазбанка не возможно.
Написати коментар
Головна / Банки України 🏦 / Укргазбанк 💰 / Відділення та банкомати Укргазбанку в Бердичеві 🏦 / Відділення Укргазбанк: вул. Житомирська, 23-А, Бердичів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укргазбанку за адресою Бердичів, вул. Житомирська, 23-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укргазбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укргазбанку розташованому за адресою  Бердичів, вул. Житомирська, 23-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.