Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення ПУМБ: Коростень, вул. Героїв Чорнобиля (вул. Красіна), 3, прим. 1

Адреса:
Житомирська область, Коростень, вул. Героїв Чорнобиля (вул. Красіна), 3, прим. 1
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви (каса: 08:30-17:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
10 січня 2024, 17:55
Доброго дня. Не рекомендую цей банк, взагалі! Клієнторієнтовності нуль. Поваги до клієнтів Нуль. Сам банк чомусь поповнює кредитні карти клієнтів, щоб зафіксувати факт нарахування % банку. Відмовляють військовослужбовцям у реструктуризації боргу.Звертаю увагу, що в Умовах Договору не має жодної інформації про це! Банк-просто наживається на військовослужбовцях, в цілому як і більшість зараз людей, підприємств і тд. Менеджер банку не надає письмової відповіді чому і зг. якого пункту вони відмовляють.
Коментарі (1)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
10 січня 2024, 18:23
Вітаємо!

Нам дуже шкода, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми бажаємо розібратися детальніше і просимо надіслати у приватні повідомлення Ваше ПІБ, фінансовий номер телефону, а також дату звернення до відділення нашого банку. Ми неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь після проведення детальної перевірки.
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відділення та банкомати ПУМБ в Коростені 🏦 / Відділення ПУМБ: вул. Героїв Чорнобиля (вул. Красіна), 3, прим. 1 , Коростень
На сторінці зібрана вся інформація про відділення ПУМБ за адресою Коростень, вул. Героїв Чорнобиля (вул. Красіна), 3, прим. 1 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в ПУМБ - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  ПУМБ розташованому за адресою  Коростень, вул. Героїв Чорнобиля (вул. Красіна), 3, прим. 1 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.