Мінфін - Курси валют України

Встановити

Блокування суми поповнення

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Антон Бец 20 квітня 2024, 11:37
Внесено на рахунок суму в доларах дещо більше 400000, відразу повідомлення про блокування. Потім дзвінок менеджера, який починає вимагати довідки ок5, чи ок7. Менеджеру пояснюю, що банк є основним для отримання зарплати та всі дані є у них у виписці за декілька років, тому немає сенсу ніяких довідок, а достатньо просто переглянути дані, що в них є — зарахування, обмін валют, депозити, тощо.
За декілька годин результатів немає, передзвонюючи по номеру з якого телефонував менеджер — відповідає якась жінка та на фоні галас та дитячий гомін, питання не в темі, каже щось про адміністратора незрозуміле.
У вечері окремо дзвоню на гарячу лінію — знову вимоги довідок, на пояснення ніякої реакції.
Наразі ніякої реакції немає. Банк порушує конституційні права щодо розпоряджання власністю і вимагає довідки, дані яких вичерпно має в своєму розпорядженні у виписках.
Прокредит Банк
Відповідь банку
ProCredit 24 квітня 2024, 13:17
Вітаємо, Антоне!

Згідно з ч. 7 ст. 11, ст. 20 та п. 9 р. Х Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» банку заборонено здійснення видаткових операцій за рахунком клієнта з коштами, внесеними готівкою на такий рахунок у розмірі, що еквівалентний або перевищує 400 тис. грн., у разі ненадання клієнтом документів про джерела походження внесених коштів.

Отримання клієнтом заробітної плати на рахунок не є підставою для звільнення його від надання банку документів про джерела походження коштів, внесених на такий рахунок, якщо розмір внесення є більшим за розмір отриманої клієнтом заробітної плати або, якщо у банку наявні сумніви щодо джерел походження внесених коштів.

Тому, з Вами зв'язався наш менеджер для отримання відповідних документів.

Перепрошуємо за можливе спричинення незручностей та наголошуємо на тому, що дії Банку були вчинені суворо в межах законодавства України, оскільки Банк несе відповідальність за забезпечення прозорості платіжних операцій та дотримання вимог вищевказаного Закону.

Якщо у Вас виникнуть питання, звертайтесь, будь ласка, до нашого контакт-центру за номерами 0 800 50 09 90 (безкоштовно в межах України) або +38 044 590 1000 (згідно з тарифами Вашого оператора) або за допомогою Viber Call (в бізнес-чаті ProCredit Bank у застосунку Rakuten Viber).

З повагою
ПроКредит Банк

Коментарі - 4

+
0
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
20 квітня 2024, 12:50
#
Да предоставь справку, слишком гордости много. Статью 15 применят и разорвут отношения и деньги минимум месяц не сможешь забрать. Оно того стоит?
+
0
Антон Бец
Антон Бец
22 квітня 2024, 10:15
#
Судячи по ніку ти зі сторони банку)
+
0
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
22 квітня 2024, 13:27
#
Судя по названию банку, я о таком банке впервые слышу, как я могу быть с его стороны?
+
0
Наталія Лисенко
Наталія Лисенко
22 квітня 2024, 11:02
#
Дійсно є ЗАКОН УКРАЇНИ Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення статья 11, яка каже: 7. Суб'єкт первинного фінансового моніторингу має право витребувати, а клієнт, представник клієнта зобов’язані подати інформацію (офіційні документи), необхідну (необхідні) для здійснення належної перевірки, а також для виконання таким суб'єктом первинного фінансового моніторингу інших вимог законодавства у сфері запобігання та протидії. І якщо вам нічого приховувати то для аналізу банку це нормально надавати документи, і навіть якщо ви там щось отримуєте в цьому ж банку. В мене таке було і в Приваті, і таке зараз зустрічається більше в усіх банках. А то виходить хочемо жити гарно як в ЕС, а як у вас щось запитали то вже істерика. Ви б краще з такою енергією допомагали ЗСУ, а то забагато часу у вас шановний, раз є час писати чималі текста і жалітися. Ото чоловіки пішли.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Прокредит Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 42.9
USD 39.15 39.75
Всі курси банку

Курс валют в Прокредит Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 42.9
USD 39.15 39.75
Всі курси банку