Мінфін - Курси валют України

Встановити

Приватбанк розірвав договір, неможливо оскаржити або хоча б дізнатися причину

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
anotheruser 10 квітня 2024, 15:00
Відділення за адресою: Харків, вул. Космічна, 16
Вчора при вході в Приват24 дізнався, що можливість входу обмежена з міркувань безпеки. Після спілкування із підтримкою у чаті з’ясувалося, що банк розірвав договір на обслуговування в односторонньому порядку. Виходить, я б про це і не дізнався, якби не спробував увійти до Привату24. На пошту, або на телефон повідомлень не надходило.

Далі я спробував з’ясувати спочатку в чаті, потім по гарячій лінії і зрештою у консультанта банку у відділенні причину розірвання договору. Відповідь була скрізь одною і тою ж, як за сценарієм, а саме:

«Банк як суб'єкт первичного фінансового моніторингу зобов’язань вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.»

Я категорично заперечую причетність до легалізації доходів, здобутих злочинним шляхом, фінансування тероризму та розповсюдження зброї масового знищення, але банк це не цікавить. Немає жодної можливості оскаржити це рішення. Наприклад, надати необхідні документи, що підтверджують джерело прибутку, як це робиться в інших банках. Або хоча б з’ясувати, що саме стало причиною такого рішення.

Виходить так, що банк має право назвати шахраєм будь-кого і розірвати договір без права на захист.
Приватбанк
Відповідь банку
10 квітня 2024, 16:04
Добрий день!

ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.

Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.

Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.

Всі пояснення Банк вказав в листі, який відправлено на вашу адресу реєстрації вказану в банку. Якщо ви не згодні з інформацією в листі або бажаєте отримати додаткові роз'яснення, необхідно сформувати письмовий запит за адресою кореспонденції:
вул. Набережна Перемоги, 30, м. Дніпро, 49094, Україна.

Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.

Коментарі - 1

+
0
Олегович Торба
Олегович Торба
10 квітня 2024, 15:51
#
Крипту продавали?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.45 43.45
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.45 43.45
USD 39.35 39.95
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Приватбанк розірвав договір, неможливо оскаржити або хоча б дізнатися причину