Мінфін - Курси валют України

Встановити

Щоб люди знали бандитів в обличчя

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
drvladyslav 27 лютого 2013, 20:04
Моя історія з приватом. Я відкрив міжнародну картку VISA Classic. Дана картка ні разу не була в жодному банкоматі а також в магазинах. Через деякий час мені дзвонить оператор і повідомляє, що в мене на ній борг 120 грн. Так як я ніяких покупок не робив і картка дебетова (дозволяє користуватись коштами які обліковуються на її рахунку – офіційна відповідь нац… банку) я негайно зателефонував на гарячу лінію а також звернувся в Хорольське відділення приватбанку. Де мені повідомили, що гроші зняті не були, то були не підтверджені платежі а також нагадали що на дебетовій картці мінус не можливий. Через місяць мені дзвонить працівник банку і повідомляє що в мене борг 4600 грн і його негайно потрібно погасити так як вони нараховують на цю суму проценти кожний день (проценти дійсно були великі). На цей час приват з власного розсуду поблокував мої депозити. Тобто я змушений був заплатити цю суму. Відразу я подаю позов до суду на приват та порушую кримінальну справу (шахрайство), а також звертаюсь до нац… банку, держфінпослуг, а також службу по захисту справ споживачів. Судова тяганина тривала більше року. Я виграв суди першої інстанції та апеляційний. На сьогоднішній день відкрите виконавче провадження і вже закінчився строк для добровільного повернення коштів + всі витрати + моральна шкода. Грошей я ще не отримав, тобто державний виконавець повинен заблокувати рахунки цього бандитського банку. Але по «швидким» діям виконався чомусь мені здається що приват «фінансує» державну виконавчу службу Дніпропетровська.
Ще один цікавий момент трапився місяць назад. Дану картку я закрив ще в березні 2012 р. Мені приходить смс з якимось кодом, по номеру я зрозумів що це приват. Так як на даний момент я здихався всіх послуг привата і жодного рахунку не було я дзвоню на гарячу лінію де мені повідомляють що на закритій картці в мене виник борг і сказали що в відділенні все пояснять. Я відразу поїхав до відділення де сказали що борг вже на 100 грн більше тобто виріс за 5хв. і нічим допомогти не можуть. Жодна людина в даному банку, за гарячою лінією, а також в службі безпеки банку не змогли мені пояснити як таке можливе і звісно нічим не допомогли. Допомогла міліція і кримінальне провадження проти працівника банку який в той же день заплатив власні кошти.
Ще можу написать сторінок 100 негативу але думаю адміністрація сайту не дозволить.
Отже думайте чи мати справи з таким банком. А хто не зрозумів всю серйозність прочитайте договір (це дуже секретний документ) який можна побачити тільки на сайті раз в рік (високосний) так як він постійно глючить.
Там як в анекдоті: правило 1) банк завжди правий; правило 2) якщо банк не правий дивись правило1

Прошу працівників банку повідомити за який час ви виконаєте виконавчі вимого Жовтневого відділення виконавчої служби м Дніпропетровськ.
У випадку не виплат буду залучати засоби масової інформації (цікавих моментів буде вдосталь).

Коментарі - 5

+
+1
sanch ☺
sanch ☺
27 лютого 2013, 22:22
#
«повідомляють що на закритій картці в мене виник борг і сказали що в відділенні все пояснять.» это прикол, вместо того, чтобы уведомить письменно клиента, приходите Вам все расскажут :)

>>>drvladyslav
Мне юрист объяснял, что исполнителя нужно контролировать и подталкивать всеми доступными способами. И да за невыполнение решения могу заблокировать счета банка, тогда быстренько выплатят.
+
0
drvladyslav
drvladyslav
28 лютого 2013, 0:05
#
Дякую по поводу виконавця будем підштовхувать :-)
+
+4
PrivatBanker
PrivatBanker
28 лютого 2013, 3:14
#
Шановний клієнт, для перевірки наданої інформації та оперативного вирішення Вашого питання вкажіть, будь ласка, в особистому повідомленні, контактні данні для зворотнього зв'язку з Вами. З повагою, ПриватБанк
+
0
Silence
Silence
28 лютого 2013, 9:15
#
Так откуда 4600 возникло? Сняли сотрудники?
+
0
drvladyslav
drvladyslav
28 лютого 2013, 20:12
#
Це потрібно в привата запитати як вони без авторизації та смс змогли їх зняти. У випадках коли були мої зняття потрібно було підтвердити код з смс. Тут вони щось пишуть про оперативне вирішення, я телефон залишив ще з ранку але ніхто не дзвонить.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку