Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Вінниця, вул. Левка Лук'яненка, 24

Адреса:
Вінниця, вул. Левка Лук'яненка, 24
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-18:00, перерва: 13:00-14:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

 Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
15 лютого 2023, 18:49
На сторінці банку заявлють, що працюють по довіренності:
https://privatbank.ua/povnovazhennya-dlya-oformlennya-dovirenostey
Хоча насправді, коли я оформив довіренність на дружину у нотаріуса, де вона є моїм преставником на всі фінансові операції по всі валютах у всіх фінансових установах, їй у відділенні (м. Вінниця, вул. Левка Лук’яненка) відмовили, бо по їх словам вони з довіреностями не працюють, хоча в неї були всі необхідні документи (нотаріальна довіреність, паспорт та ІПН) включаючи карту мою карту з якої потрібно було зняти кошти. Кошти на відділенні були, бо були попередньо замовлені, і відповідно до довіреності вона є моїм офіційним представником і може діяти від мого імені.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
15 лютого 2023, 19:35
Добрий вечір!
Щоб уточнити деталі та перевірити інформацію ми звернулись в приватному повідомленні.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Вінниці 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Левка Лук'яненка, 24, Вінниця
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Вінниця, вул. Левка Лук'яненка, 24. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Вінниця, вул. Левка Лук'яненка, 24- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.