Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Київ, вул. Білоруська, 10/18

Адреса:
Київ, вул. Білоруська, 10/18
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
5 жовтня 2022, 14:51
05.10.2022 Я прийшла до відділення банку, який знаходиться за адресою Білоруська 10/18 щоб забрати замовлені кошти, проте о 13 год. 12 хв. одна із співробітниць банку сказала покинути відділення у зв’язку з повітряною тривогою. Проте тривога була ЛИШЕ у Київській області.
Я зателефонувала на гарячу лінію приват 3700, де оператор ІРИНА 292465 повідомила мені, що у зв’язку з тим що існувала загроза життю і здоров’ю співробітникам та клієнтам банку, відділення було зачинено. Я пояснила ще раз, що тривога об’явлена лише Київській області, а не в місті Києві. На що Ірина повідомила, що Київ та Київська область це одне і те ж саме… Я перезапитала в неї ще раз, проте ця НЕЗДАРА почала говорити, що керівництво банку може самостійно регулювати роботу відділення в любий момент. Я знову ж запитала, що виходить, що в будь-яку секунду відділення ДЕРЖАВНОГО БАНКУ може бути зачинено за рішенням керівника відділення??? На що ІРИНА 292465 повідомила, що відповідно до (зверніть увагу будь-ласка) СТАТТІ 173 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, вона вимушена покласти слухавку. І просто закінчила розмову.
В мене виникає запитання: це державний банк, чи шайка недосвідченого ***, яке мало того, що наживається за рахунок коштів простих людей, так навіть не в змозі відповісти на елементарні запитання!
Ганьба!!! Дно вИ просто дно цієї країни!
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
5 жовтня 2022, 15:42
Вітаємо.
Перепрошуємо від імені банку за незручності. Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Київ, вул. Білоруська, 10/18. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Київ, вул. Білоруська, 10/18- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.