Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Сарни, вул. Белгородська, 9

Адреса:
Рівненська область, Сарни, вул. Белгородська, 9
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
9 квітня 2022, 6:57
Доброго ранку! Подав заяву на отримання допомоги в розмірі 6500 грн від держави у воєнний стан. Заяву було прийнято успішно. Навіть у Дія повідомлялося, що Очікуйте на зарахування коштів. Проте пройшло вже більше 10 робочих днів після подання заяви, але коштів на рахунку так і немає. Чи ПриватБанк хімічить, чи я не знаю. Будь ласка, перевірте цю інформацію та надайте вичерпну відповідь стосовно цього питання! Дякую!
Коментарі (9)
Ответ банка
Приватбанк
9 квітня 2022, 11:22
Добрий день!
Міністерство економіки є розпорядником державних коштів, який відповідає за нарахування коштів на вказані рахунки користувачів.
Банк є отримувачем коштів від Міністерства економіки і здійснює зарахування на картку одразу, як тільки гроші надходять на рахунки банку.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Сарни, вул. Белгородська, 9. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Сарни, вул. Белгородська, 9- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.