Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Черкаси, вул. Небесної сотні, 28

Адреса:
Черкаси, вул. Небесної сотні, 28
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30 - 17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
17 серпня 2022, 23:22
Дуже задоволена обслуговуванням відділення в ТЦ Аладдін. Ірина Заєць вирішила усі мої проблеми) З усмішкою, дуже позитивна дівчина. Дякую!!!
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
18 серпня 2022, 9:45
Вітаємо!
Ірина — справжній профі. Ваш відгук її ще більше мотивує продовжувати в тому ж дусі:)
Беремо і допомагаємо!
1
9 лютого 2020, 15:38
1) Оформлял голд карту, рассчитывал на то, что можно стабильно будет брать кредитный лимит, если он будет нужен. В итоге из ЦЕЛЫХ 75.000 тысяч, о которых они рассказывают, не дают даже 3 сраные тысячи, когда с кредитной историей все в порядке и уже 100 раз брал эти лимиты, и возвращал. Но у банка другая позиция на этот счёт почему-то.

2)Когда вы уже сделаете больше касс в банке? Когда люди перестанут стоять в очередях по 2 часа, чтобы заплатить за 1 квитанцию, что через терминал, что через кассу. Ужаснейший банк.
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
9 лютого 2020, 18:10
Добрий вечір!
Нам шкода, що Ви відчули незручності. Хочемо пояснити, що Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і навіть тисячах показників.  І разом з тим, давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому.
Для цього:
— продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною;
— можете надати документи, що підтверджують доходи.
Виконання цих простих рекомендацій, значно збільшує шанси на отримання потрібного Вам ліміту. Ми обов´язково відправимо Вам повідомлення про зміну ліміту.
Стосовно черги у відділенні дозвольте зазначити, що більшість питань з банківського обслуговування Ви можете вирішити дистанційно: за допомогою Приват24, звернувшись на лінію 3700 або в чат-онлайн. Банк щодня працює над тим щоб Ваше обслуговування у відділенні відбувалося швидко і якісно. Ведеться постійний набір і навчання персоналу. Ми дуже вдячні за Ваше звернення, воно прийнято до уваги.
З повагою, ПриватБанк.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Черкасах 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Небесної сотні, 28, Черкаси
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Черкаси, вул. Небесної сотні, 28. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Черкаси, вул. Небесної сотні, 28- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.