Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Олександрівка (Кіровоградська область), вул. Незалежності України, 19

Адреса:
Кировоградська область, Олександрівка (Кіровоградська область), вул. Незалежності України, 19
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерва каси: 12:30-13:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
9 вересня 2021, 14:13
Доброго дня, що я можу сказати крім того що це якийсь жах, в мене померла мама залишивши мене з 4 її дітьми і в неї був рахунок в приват банку закрили його швидко, а коли діло дійшло до повернення коштів на мій рахунок то постійно не вистачає якихось документів хоч я надала все що потрібно паспорт Інд код розпорядження про те що я опікун свідоцтва про народження їхні Інд кода свідоцтво про смерть свідоцтво про право на спадщину, але чомусь не зрозуміло за яких причин я вже була у відділенні 4 рази по одній тій самій причині це Відмова мене у відділенні постійно привітно відпускали зі словами що рішення буде через 3 робочих дні, вибачте але це по свинські говорити людині що йдіть розбирайтеся у відділення, а відділення не може вирішити цю проблему так як у них не вистачає місця для того щоб передати документи на обробку вище тому що їх багато, не думаю що в цьому винен клієнт, це як значить називається щоб не можна було повернути кошти???
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
9 вересня 2021, 14:38
Добрий день!
Вже займаємось вашим питанням. За результатами додатково зателефонуємо вам.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Александровке (Кировоградская область) 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Незалежності України, 19, Олександрівка (Кіровоградська область)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Олександрівка (Кіровоградська область), вул. Незалежності України, 19. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Олександрівка (Кіровоградська область), вул. Незалежності України, 19- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.