Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Полонне, вул. Лесі Українки, 93-А

Адреса:
Хмельницька область, Полонне, вул. Лесі Українки, 93-А
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
8 грудня 2020, 1:12
Например было за определённый день 22 чека, деньги на следующий день зачислены по 20 чекам, ещё 2 оплаты банк не видит, говорят из не было или покупатель вместо того чтобы подтвердить операцию на терминале ее анулировал нажатием кнопки. Хотя после каждой оплаты проверялась успешность транзакции. Ничего нельзя доказать и выяснить. Пока мы сами у себя в терминале не рассчитались карточкой днём и вуаля в 23:55 деньги обратно вернулись нам на карту. Оплата все таки была, при чем успешная оплата. Но по какой-то причине банк возвращает деньги обратно покупателю. Если сумма большая — то конечно продавец будет писать заявление и пытаться вернуть деньги, но а если не большая сумма и торговая точка находиться в посёлке где ближайшее отделение за 15-20 км. — то решить этот вопрос практически не реально. Банк открещивается, говорят что они ни при чем, у них типа все правильно, раз зашло 20 чеков — значит их всего и было 20, а две не поступившие суммы — это либо ошибка продавца либо покупателя…

Рекомендую всем регулярно сверять поступления на счёт по эквайрингу, банк к сожалению не может никак помочь в подобной
ситуации или не хочет…
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
8 грудня 2020, 11:00
Добрий день!
Була перевірена інформація та не виявлено операцій, за якими кошти повертались клієнту після проведення оплати в вашому терміналі.
Просимо надати деталі операції, яку проводили самостійно та не отримали зарахування, щоб ми перевірили платіж або ж дані по іншим операціям про які йде мова.
Також, Ви завжди можете бачити всі операції у виписці по терміналу в старому дизайні Приват24 для бізнесу меню «Послуги» — «Еквайринг» — «Виписки по терміналах» — «Бухгалтерські виписки».
Будемо вдячні за зворотній зв'язок.
1 не зарахована
9 серпня 2019, 12:50
Банк отказал в выдаче деньги с технического счета по паспорту в кассе. Заставляют оформить карту ПриватБанк. На просьбу перевести деньги на счёт в другой банк отказали. Как получить деньги с технического счета не оформляя карты?
Коментарі (52)
Ответ банка
Приватбанк
9 серпня 2019, 13:45
Добрый день!
Мы сожалеем, что Вам пришлось столкнуться с неудобствами.
Для получения средств Вы можете оформить карту в ближайшем отделении нашего Банка без комиссий в течение 15 минут, после чего будет возможность принять решение касательно пользования карты.
С уважением, ПриватБанк.
Відповідь адміністратора
Мінфін
12 серпня 2019, 19:47
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 12.08.2019).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Полонне 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Лесі Українки, 93-А, Полонне
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Полонне, вул. Лесі Українки, 93-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Полонне, вул. Лесі Українки, 93-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.