Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Бережани, вул. Руська, 8

Адреса:
Тернопільська область, Бережани, вул. Руська, 8
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00-17:00, (каса: 08:00-17:00, перерва: 12:00-13:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
5 грудня 2023, 20:50
Виникла необхідність зняти кошти з поточного рахунку, без замовлення валюти не видають, замовив на сьогодні, звертаюсь в 9:30 (відділення працює з 8:00 до 17:00) але каса зачинена, касира немає, ну ок прийду пізніше, приходжу в 16:50 і каса знову зачинена, і ще на мене такими великими очима дивляться, типу, а нахера ти приперся в такий час до нас.
Залишив скаргу на роботу відділення, відтелефонували і радісно повідомили що касира зараз немає і його заміняє інший касир який доїздить і тому такий графік, і класти ми хотіли що написано на сайті, ви на це не дивіться.
Ну та ок але я приїхав хто мені це компенсує?
Ніхто але ми Вам надамо кежбек 2% до розрахунків, ха-ха я ж картою Привату жодних розрахунків не проводжу😅
Коментарі (4)
Ответ банка
Приватбанк
6 грудня 2023, 9:18
Вітаємо.
Нам дуже шкода, що ця ситуація завдала вам незручностей. Зробимо все можливе, щоб в подальшому наші клієнти не отримували такий неприємний досвід.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Бережани, вул. Руська, 8. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Бережани, вул. Руська, 8- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.